Редактор: e-mail: кадър bTVОтново се оказах прав, нямаше смисъл да чета проекта за

...
Редактор: e-mail: кадър bTVОтново се оказах прав, нямаше смисъл да чета проекта за
Коментари Харесай

Марешки имал проект за нова Конституция, но не го показва, за да не му го откраднат

Редактор: 

e-mail: 

кадър bTV

Отново се оказах прав, нямаше смисъл да чета плана за нова Конституция на ГЕРБ. Това сподели в студиото на bTV водачът на „ Воля “ Веселин Марешки. „ Явно всичко е било кьорфишек “, разяснява той.

Марешки изясни, че има собствен план за нова Конституция, който е писан от юристи, на които той е платил. Зам.-председателят на Народното събрание обаче изясни, че няма да го покаже, тъй като другите партии ще откраднат концепциите за промени.

„ Ние по принцип сме срещу Велико Народно заседание, по тази причина гласувахме „ въздържал се “, по този начин разяснява Марешки държанието на „ Воля “, което първо поддържа внасянето на плана за нов главен закон на ГЕРБ, а след това не гласоподава за разглеждането му.

„ Няма никакъв проблем ГЕРБ и през днешния ден да падне от власт. Тупат топката некадърниците, които не могат да ги смъкват “, това разяснява зам.-председателят на Народното събрание.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР